D-salen

Nattklubben (D-salen) kan ni boka från 20-54 personer sittandes i långbord samt 280 personer ståendes. I nattklubben har ni möjlighet att välja belysning i form av olika färger. Lokalen är mörk och ger en varm mysig känsla. Ingen ljudutrustning men på begäran går det att lösa litet PA med ett XLR-uttag. Projektor kopplas via VGA- eller HDMI-utgång. Det finns ingen scen men vid eventuella uppträdanden går det att öppna upp skjutdörrarna mot bardelen, dessa dörrar är stängda i övrigt under bokningen.

Lokalhyra 2.500 kr

C-salen

C-salen kan ni boka från 20-35 personer sittandes i långbord, möjlighet till Ö-möblering/bikupa finns. C-salen är vår ljusaste sal med en färgglad fondvägg och den enda salen med en fast whiteboard på väggen. Det finns ensladdmikrofon att nyttja och ljudet kopplas via en AUX-kabel in i din telefon eller dator. Projektor kopplas via VGA – eller HDMI-utgång. Det finns ingen scen i salen men utrymme mot projektorväggen finns för eventuella uppträdanden.

Lokalhyra 3.000 kr

B-salen

B-salen kan du boka från 80-230 personer sittandes i långbord. Salen rymmer 350 personer ståendes och vid biosittning kan man möblera för upp till 200 personer. Vår största sal bortsett från forumteatern och den som är mest eftertraktad att boka. I B-salen finns två trådlösa mikrofoner för TM samt fasta mikrofoner för gyckel på den stora scenen som mäter 4×6 meter. Ljudanläggning med PA och med enkel ljusstyrning. Ljudet kopplas via en AUX-kabel in i din telefon eller dator. Fast projekter kopplas till dator via VGA- eller HDMI-utgång.

Lokalhyra 7.500 kr

Forumteatern

Forumteatern har gästintag för 495 personer och en maxkapacitet på 550 personer. Denna lokal används för större evenemang, föreläsningar, föreställningar etc. Scenen mäster 3×9 meter framför ridån och 7×7 meter mellan ridån. Lokalhyra 15.000 kr måndag-lördag

Translate »